This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Kehityshaasteista selvää ELY-konsultoinnin avulla

Kehityshaasteista selvää ELY-konsultoinnin avulla

ELY-keskuksen uusi rahoituskausi on jälleen pyörähtänyt käyntiin. Teemu Purmonen  on valittu palveluntuottajaksi analyysipalveluissa sekä yritysten kasvuun, kansainvälistymiseen ja digitalisaation kehittämiseen liittyvissä konsultaatioissa. Purmonen on toiminut ELY-konsulttina vuodesta 2014, yrityskehittämispalveluiden lanseeraamisesta saakka.

— Olen iloinen, että saan olla taas mukana auttamassa pk-yrityksiä kehittymään ja kasvamaan. ELY-konsultointi on helppo tapa ottaa askel kohti kasvua, päästä kiinni suunnitelmalliseen kehittämistyöhön ja taklata oman liiketoiminnan haasteita hallitusti, Purmonen kertoo.

Yrityksen talouden, kasvun ja strategisten muutosten suunnittelu voi olla haastavaa omin avuin. ELY-keskuksen yrityskehittämispalvelut, eli tuttavallisemmin KEHPA-palvelut tarjoavat tuetun mahdollisuuden ottaa kokenut ammattilainen mukaan kehitystyöhön. Kehittäminen lähtee aina liikkeelle asiakkaan tarpeista.

— Jos toiminnan kehityskohdat eivät ole kirkkaana mielessä, kehittäminen aloitetaan analyysipalvelulla. Analyysi on yleensä noin päivän mittainen selkeä tehopaketti, jossa muodostetaan selkeä kuva yrityksen nykytilanteesta, kilpailueduista, kehityskohdista ja kasvumahdollisuuksista.

Tuloksena yritys saa käyttöönsä kehittämissuunnitelman, joka pilkkoo tavoitteet helpommin haukattaviksi palasiksi ja konkretisoi askeleet, joilla päästään maaliin. Raportti on hyödyllinen työkalu jatkokehittämiseen, jatkettiin työtä itsenäisesti tai yhdessä konsultin kanssa.

Kannattavaa kasvua, kansainvälistymistä ja muutosjohtamista

Kasvu, kansainvälistyminen ja uudistuminen on yksi Purmosen tarjoamista ELY-konsultoinnin teemoista. Niissä keskeistä on kasvun, kansainvälistymisen tai strategisen muutoksen toteutuksen ja rahoituksen suunnittelu kannattavasti.

— Hyvin tehdyn kasvusuunnitelman pohjalta on hyvät lähtökohdat menestyä. Olemme auttaneet satoja pienyrityksiä suunnittelemaan kasvurahoituksensa tuottoisasti. Moni menestystarina on saanut alkunsa ELY-palvelujen kautta.

Konsultoinnin tavoitteena on myös yritysjohdon oman talous- ja liiketoimintaosaamisen kasvattaminen. Kun yritys osaa reagoida muutoksiin älykkäästi, on liiketoiminnan jatkuvuus turvattu.

Tuottavuus kasvuun digitaalisten järjestelmien avulla

Tuottavuuden kasvattaminen on olennainen osa liiketoiminnan kehittämistä. Tuottavuus ja digitalisointi – teeman konsultoinneissa yrityksen tuotanto- ja palveluprosessit hiotaan kuntoon ja selvitetään, miten toimintaa digitalisoimalla voidaan parantaa tuottavuutta.

— Uutta teknologiaa, digitaalisia järjestelmiä ja siten mahdollisuuksia toiminnan tehostamiseen syntyy jatkuvasti. Niitä kannattaa hyödyntää, jotta pysyy mukana kehityksen tahdissa. Fiksut, kestävät ratkaisut voivat antaa markkinoilla jopa etumatkaa.

Tuntuuko, että liiketoimintasi junnaa paikoillaan? ELY-palvelut kiinnostavat, mutta et tiedä miten edetä?

Soita meille! Kysyminen ei maksa mitään. Määritellään yhdessä yrityksesi konsultointiin liittyvät tavoitteet, jotta ELY-palveluhakemuksen täyttäminen on helpompaa.

ELY-keskuksen Analyysi- ja Konsultointipalveluja pääset hakemaan täältä.

Search